Κορωπί Αττικής – 99,45 KW

Η Essence Energy ανέλαβε την αδειοδότηση και κατασκεύασε φωτοβολταϊκό σταθμό ισχύος 99,45 KW σε βιομηχανική στέγη στο Κορωπί Αττικής.

Καλυφτάκι – Εγκαταστάσεις S&B 470 KW

Η Essence Energy έχει αναλάβει για λογαριασμό της Black Pearl Α.Ε. την αδειοδότηση και την κατασκευή φωτοβολταϊκού σταθμού ισχύος 470 KW στη στέγη των κεντρικών γραφείων της S&B Βαρυτίνης και Αργυρομεταλλευμάτων.

Ασπρόπυργος – Αποθήκες Pitsos 1MW

Η Essence Energy έχει αναλάβει για λογαριασμό της Ίππαλος Energy Α.Ε. την αδειοδότηση και την κατασκευή φωτοβολταϊκού σταθμού ισχύος 1 MW στη βιομηχανική στέγη της Pitsos, εταιρείας του ομίλου BSH.

Ασπρόπυργος – Κέντρο Διανομής BMW 1MW

Η Essence Energy έχει αναλάβει για λογαριασμό της Ίππαλος Energy Α.Ε. την αδειοδότηση και την κατασκευή φωτοβολταϊκού σταθμού ισχύος 1 MW στη βιομηχανική στέγη της BMW Hellas.

Αχαρναί Αττικής – 100 KW

Η Essence Energy ανέλαβε την αδειοδότηση και κατασκεύασε φωτοβολταϊκό σταθμό ισχύος 100 KW σε βιομηχανική στέγη στις Αχαρνές Αττικής.

Μυτιλήνη – Άντισσα 70 KW

Η Essence Energy ανέλαβε την αδειοδότηση και κατασκεύασε επίγειο φωτοβολταϊκό σταθμό ισχύος 70 ΚW στην περιοχή της Άντισσας στη Μυτιλήνη.

Ιστιαία Ευβοίας – 99,96KW

Η Essence Energy ανέλαβε την αδειοδότηση και κατασκεύασε επίγειο φωτοβολταϊκό σταθμό ισχύος 99,96 ΚW στην περιοχή της Ιστιαίας στην  Εύβοια.

Καλλιθέα – ΙΚΑ Καλλιθέας 22 KW

Η Essence Energy έχει αναλάβει για λογαριασμό της ιδιοκτήτριας εταιρείας, την αδειοδότηση και την κατασκευή φωτοβολταϊκού σταθμού ισχύος 22 ΚW στην επαγγελματική στέγη του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων του Δήμου Καλλιθέας.

Κομοτηνή – Φοιτητικές Εστίες Κομοτηνής “Ευκτήμων” 40 KW

Η Essence Energy έχει αναλάβει για λογαριασμό της ιδιοκτήτριας εταιρείας, την αδειοδότηση και την κατασκευή φωτοβολταϊκού σταθμού ισχύος 40 ΚW στις φοιτητικές εστίες Κομοτηνής “Ευκτήμων”

Κάτω Κηφισιά – Ακίνητο Mega Κωτσόβολος 71 KW

Η Essence Energy έχει αναλάβει για λογαριασμό της ιδιοκτήτριας εταιρείας, την αδειοδότηση και την κατασκευή φωτοβολταϊκού σταθμού ισχύος 71 ΚW στη επαγγελματική στέγη του καταστήματος “MEGA Κωτσόβολος” στην Κάτω Κηφισία.

Μεταμόρφωση – Ακίνητο Κωτσόβολος 56 KW

Η Essence Energy έχει αναλάβει για λογαριασμό της ιδιοκτήτριας εταιρείας, την αδειοδότηση και την κατασκευή φωτοβολταϊκού σταθμού ισχύος 56 ΚW στη επαγγελματική στέγη των κεντρικών γραφείων της εταιρείας “Κωτσόβολος” στην Μεταμόρφωση.

Αγ. Παρασκευή – Ακίνητο Κώτσοβολος 20 KW

Η Essence Energy έχει αναλάβει για λογαριασμό της ιδιοκτήτριας εταιρείας, την αδειοδότηση και την κατασκευή φωτοβολταϊκού σταθμού ισχύος 20 ΚW στη επαγγελματική στέγη του καταστήματος “Κωτσόβολος” στην Αγ. Παρασκευή.

Μέγαρα Αττικής – Άγιος Ιερόθεος 245 KW

Η Essence Energy έχει αναλάβει για λογαριασμό της ιδιοκτήτριας εταιρείας, την αδειοδότηση και την κατασκευή επίγειου φωτοβολταϊκού σταθμού ισχύος 245 ΚW στην περιοχή του Αγίου Ιερόθεου στα Μέγαρα Αττικής.

Κρυονέρι Αποθήκη – 168KW

Η Essence Energy έχει αναλάβει για λογαριασμό της Σόλιντ Κτηματική Α.Ε. την αδειοδότηση και την κατασκευή φωτοβολταϊκού σταθμού ισχύος 168 ΚW στη βιομηχανική στέγη της εταιρείας στο Κρυονέρι.

Βριλήσσια– Εγκαταστάσεις Bristol Myers Squib 70KW

Η Essence Energy έχει αναλάβει την αδειοδότηση και την κατασκευή φωτοβολταϊκού σταθμού ισχύος 70 KW στη στέγη της Bristol Myers Squib για λογαριασμό της ιδιοκτήτριας εταιρείας.

Καμίνια – Εγκαταστάσεις Wilhlmsen Maritime Services 76 KW

Η Essence Energy έχει αναλάβει την αδειοδότηση και την κατασκευή φωτοβολταϊκού σταθμού ισχύος 76 KW στη στέγη της Wilhlmsen Maritime Services.

Αγ. Παρασκευή – ΔΟΥ Αγ. Παρασκευής 30KW

Η Essence Energy έχει αναλάβει την αδειοδότηση και την κατασκευή φωτοβολταϊκού σταθμού ισχύος 30 KW στη στέγη της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας Αγ. Παρασκευής για λογαριασμό της ιδιοκτήτριας εταιρείας.

Κυρά Παναγιά Θεσπρωτίας – 9,31 KW

Η Essence Energy  ανέλάβε την αδειοδότηση και κατασκεύασε φωτοβολταϊκό σταθμό ισχύος 9,31 KW σε στέγη στην Κυρά Παναγιά Θεσπρωτίας.

Ν. Ηράκλειο Αττικής – 9,8 KW

Η Essence Energy  ανέλάβε την αδειοδότηση και κατασκεύασε φωτοβολταϊκό σταθμό ισχύος 9,8 KW σε ταράτσα στο Ν.Ηράκλειο Αττικής.

Καρβουνάρι Θεσπρωτίας – 9,8 KW

Η Essence Energy  ανέλάβε την αδειοδότηση και κατασκεύασε φωτοβολταϊκό σταθμό ισχύος 9,8 KW σε ταράτσα στο Καρβουνάρι Καρβουνάρι Θεσπρωτίας.

Μεταμόρφωση Αττικής – 9,8 KW

Η Essence Energy  ανέλάβε την αδειοδότηση και κατασκεύασε φωτοβολταϊκό σταθμό ισχύος 9,8 KW σε ταράτσα στη Μεταμόρφωση Αττικής.

Σελιανίτικα Αχαϊας 9,8 KW

Η Essence Energy  ανέλάβε την αδειοδότηση και κατασκεύασε φωτοβολταϊκό σταθμό ισχύος 4,9 KW σε στέγη στα Σελιανίτικα Αχαϊας.

Ραφήνα Αττικής – 6,37 KW

Η Essence Energy  ανέλάβε την αδειοδότηση και κατασκεύασε φωτοβολταϊκό σταθμό ισχύος 6,37 KW σε στέγη στη Ραφήνα Αττικής.

Υμηττός Αττικής – 4,41 KW

Η Essence Energy  ανέλάβε την αδειοδότηση και κατασκεύασε φωτοβολταϊκό σταθμό ισχύος 4,41 KW σε ταράτσα στο Υμηττό Αττικής.

Λέχαιο Κορινθίας – 4,9 KW

Η Essence Energy  ανέλάβε την αδειοδότηση και κατασκεύασε φωτοβολταϊκό σταθμό ισχύος 4,9 KW σε ταράτσα στο Λέχαιο Κορινθίας.

Ραφήνα Αττικής – 4,9 KW

Η Essence Energy  ανέλάβε την αδειοδότηση και κατασκεύασε φωτοβολταϊκό σταθμό ισχύος 4,9 KW σε στέγη στη Ραφήνα Αττικής.

Περιστέρι Αττικής – 9,8 KW

Η Essence Energy  ανέλάβε την αδειοδότηση και κατασκεύασε φωτοβολταϊκό σταθμό ισχύος 9,8 KW σε δώμα στο Περιστέρι Αττικής.

Μαραθώνας Αττικής – 9,8 KW

Η Essence Energy ανέλάβε την αδειοδότηση και κατασκεύασε φωτοβολταϊκό σταθμό ισχύος 9,8 KW σε δώμα στον Μαραθώνα Αττικής.

Ικαρία – 4,9KW

Η Essence Energy  ανέλάβε την αδειοδότηση και κατασκεύασε φωτοβολταϊκό σταθμό ισχύος 4,9 KW σε δώμα στην Ικαρία.

Συκάμινο Ωρωπού – 7,35 KW

Η Essence Energy  ανέλάβε την αδειοδότηση και κατασκεύασε φωτοβολταϊκό σταθμό ισχύος 7,35 KW σε στέγη στο Συκάμινο Ωρωπού.

Ίλιον Αττικής – 4,9KW

Η Essence Energy  ανέλάβε την αδειοδότηση και κατασκεύασε φωτοβολταϊκό σταθμό ισχύος 4,9 KW σε δώμα στο Ίλιον Αττικής.

Λαγκαδίκια Θεσσαλονίκης – 9,8KW

Η Essence Energy  ανέλάβε την αδειοδότηση και κατασκεύασε φωτοβολταϊκό σταθμό ισχύος 9,8 KW σε στέγη στα Λαγκαδίκια Θεσσαλονίκης.

Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης – 4,88KW

Η Essence Energy ανέλάβε την αδειοδότηση και κατασκεύασε φωτοβολταϊκό σταθμό ισχύος 4,88 KW σε στέγη στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης.

Άγιος Δημήτριος Αττικής – 4,33KW

Η Essence Energy ανέλάβε την αδειοδότηση και κατασκεύασε φωτοβολταϊκό σταθμό ισχύος 4,33 KW σε δώμα στον Άγιο Δημήτριο Αττικής.

Γλυφάδα Αττικής – 8,33KW

Η Essence Energy ανέλάβε την αδειοδότηση και κατασκεύασε φωτοβολταϊκό σταθμό ισχύος 8,33 KW σε δώμα στην Γλυφάδα Αττικής.

Καρδίτσα – 4,9 KW

Η Essence Energy  ανέλάβε την αδειοδότηση και κατασκεύασε φωτοβολταϊκό σταθμό ισχύος 4,9 KW σε στέγη στην Καρδίτσα.

Καστανιά Ορεινής Κορινθίας – 9,8 KW

Η Essence Energy  ανέλάβε την αδειοδότηση και κατασκεύασε φωτοβολταϊκό σταθμό ισχύος 9,8 KW σε στέγη στην Καστανιά Ορεινής Κορινθίας.

Περιστέρα Θεσσαλονίκης – 9,945KW

Η Essence Energy  ανέλάβε την αδειοδότηση και κατασκεύασε φωτοβολταϊκό σταθμό ισχύος 9,945 KW σε στέγη στην περιοχή Περιστέρα Θεσσαλονίκης.

Άλιμος Αττικής – 4,9 KW

Η Essence Energy  ανέλάβε την αδειοδότηση και κατασκεύασε φωτοβολταϊκό σταθμό ισχύος 4,9 KW σε δώμα στον  Άλιμο Αττικής.

Πολιτεία Αττικής – 9,8 KW

Η Essence Energy ανέλάβε την αδειοδότηση και κατασκεύασε φωτοβολταϊκό σταθμό ισχύος 9.8 KW σε δώμα στην Πολιτεία Αττικής.

Γλυφάδα Αττικής – 8,085 KW

Η Essence Energy  ανέλάβε την αδειοδότηση και κατασκεύασε φωτοβολταϊκό σταθμό ισχύος 8,085 KW σε δώμα στη Γλυφάδα Αττικής.

Ρέθι Κορινθίας – 7,35 KW

Η Essence Energy  ανέλάβε την αδειοδότηση και κατασκεύασε φωτοβολταϊκό σταθμό ισχύος 7,35 KW σε ταράτσα στο Ρέθι Κορινθίας.

Ξυλόκαστρο Κορινθίας – 4,9 KW

Η Essence Energy  ανέλάβε την αδειοδότηση και κατασκεύασε φωτοβολταϊκό σταθμό ισχύος 4,9 KW σε στέγη στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας.

Μάτι Αττικής – 4,94 KW

Η Essence Energy  ανέλάβε την αδειοδότηση και κατασκεύασε φωτοβολταϊκό σταθμό ισχύος 4,94 KW σε ταράτσα στο Μάτι Ατιικής.

Αστέρι Λακωνίας – 9,54 KW

Η Essence Energy  ανέλάβε την αδειοδότηση και κατασκεύασε φωτοβολταϊκό σταθμό ισχύος 9,54 KW σε ταράτσα στο Αστέρι Λακωνίας.

Λέρος – 4,9 KW

Η Essence Energy  ανέλάβε την αδειοδότηση και κατασκεύασε φωτοβολταϊκό σταθμό ισχύος 4,9 KW σε δώμα στην Λέρο.

Φλογητά Χαλκιδικής – 8,5 KW

Η Essence Energy  ανέλάβε την αδειοδότηση και κατασκεύασε φωτοβολταϊκό σταθμό ισχύος 8,5 KW σε στέγη στα Φλογητά Χαλκιδικής.

Φλογητά Χαλκιδικής – 8,5 KW

Η Essence Energy  ανέλάβε την αδειοδότηση και κατασκεύασε δύο φωτοβολταϊκούς σταθμούς ισχύος 8,5 KW σε στέγες στα Φλογητά Χαλκιδικής.

Φλογητά Χαλκιδικής – 9,75 KW

Η Essence Energy  ανέλάβε την αδειοδότηση και κατασκεύασε φωτοβολταϊκό σταθμό ισχύος 9,75 KW σε στέγη στα Φλογητά Χαλκιδικής.

Τριάδι Θεσσαλονίκης – 4,845 KW

Η Essence Energy  ανέλάβε την αδειοδότηση και κατασκεύασε φωτοβολταϊκό σταθμό ισχύος 4,845 KW σε στέγη στο Τριάδι Θεσσαλονίκης.

Bad Behavior has blocked 39 access attempts in the last 7 days.